Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Almanakpresentatie & afgekochte borrel

Datum: 08-06-22
Tijd: 19:45
Locatie: Old Cave

Wat is een verjaardagsfeestje zonder afterparty? Niets natuurlijk! Daarom staat op woensdagavond 8 juni de officiële uitreiking van de lustrumalmanak op het programma.

U bent vanaf 19:45 uur van harte welkom in de Old Cave in het centrum van Nijmegen voor (helaas) alweer de laatste activiteit ter ere van het 19e lustrum der JFV Nijmegen. Na hard zwoegen kunt u op deze avond de langverwachte lustrumalmanak voor het eerst bewonderen! U zult feestelijk worden ontvangen met een glaasje bubbels, waarna om 20:00 uur de almanakpresentatie van start gaat. Er zullen vast een aantal hoogtepunten uit de lustrumalmanak met u worden gedeeld. Na de presentatie is het tijd om voor de aller-, allerlaatste keer een flink feestje te bouwen, de haren los te gooien en nogmaals uit volle borst ‘Op weg’ mee te blèren! Om 00:30 uur zal de avond, en daarmee het lustrum, officieel eindigen…

De almanak is prachtig, de bar is afgekocht, er zijn hapjes; meer dan genoeg reden om aanwezig te zijn dus! Viert u het lustrum nog één laatste maal met ons mee?

Datum: 8 juni 2022
Tijd: 19:45 uur
Kosten €5,- (+0,29 cent transactiekosten)

caret-left Naar overzicht
caret-up