Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Lustrumgala

Datum: 14-04-22
Tijd: 20:00
Locatie: Kasteel De Berckt

Op donderdag 14 april 2022 zal het Lustrumgala der Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen plaatsvinden. Het 95-jarig bestaan van onze vereniging zal groots gevierd worden en een overnachting kan dan ook niet ontbreken. Aan de avond zal geen einde komen….
Het belooft een avond vol stijl te worden. Dames zullen verschijnen in prachtige avondjurken en de heren tonen zich op hun best in een chique rokkostuum.

Het gala zal plaatsvinden in het schitterende Kasteel de Berckt. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een welkomstdrankje en de rest van de avond zal u voorzien worden van hapjes, maar vooral genoeg drankjes.
Om 20:00 zal de bus bij de Wedren in Nijmegen klaarstaan voor hen die eindeloos willen genieten van deze unieke avond. Voor hen die helaas niet kunnen blijven overnachten, zal de bus om 20:30 vertrekken vanaf de Wedren in Nijmegen. Op deze manier is er voor hen die overnachten tijd om de sleutels van de kamers in ontvangst te nemen en om eventueel spullen weg te zetten. Om 02:30 zal er een bus teruggaan naar Nijmegen voor hen die niet blijven overnachten.
Als de volgende ochtend de roes is uitgeslapen, zal er een brunch klaarstaan om de kater ietwat te verminderen. Op vrijdag 15 april 2022 zal de bus om 12:00 uur weer richting Nijmegen vertrekken.

Trek uw mooiste jurk of rokkostuum uit de kast en mis deze schittermagische avond niet! De dresscode voor deze avond zal White tie zijn.

We hopen u te mogen begroeten op donderdag 14 april 2022!

Datum: 14-04-2022

Tijd: 20:00 uur

 

caret-left Naar overzicht
caret-up