Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Lustrumweek verplaatst!

vulpen 24-01-2022

LET OP! Helaas moeten wij het vervelende nieuws brengen dat wij wegens de huidige stand van zaken omtrent COVID-19, genoodzaakt zijn de gehele lustrumweek te verplaatsen naar een later moment, de week zal dan ook niet van 18 t/m 25 februari 2022 plaatsvinden. Wegens deze verplaatsing zal de lustrumweek dit jaar gevierd worden in april, nu wij hopen dat het dan mogelijk is om op feestelijke wijze de verjaardag van de JFV Nijmegen te vieren. De week zal plaats gaan vinden van 8 t/m 15 april 2022. Aan de invulling van de reeds geplande activiteiten, waarvan de tickets al in de verkoop zijn gegaan, zal in beginsel niets veranderen. Heeft u een ticket bemachtigd? Kijk dan in uw e-mail voor meer informatie.

Dat dit een erg vervelende situatie is, waarvan we hoopten dat die zich niet voor zou doen, staat buiten kijf. Echter zullen wij de officiële verjaardag van de vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan: in de week van 21 t/m 25 februari organiseert de lustrumcommissie een activiteit die past binnen de op dat moment geldende richtlijnen, dus stay tuned!

Wij gaan ons uiterste best doen om de lustrumweek in april minstens zo feestelijk te maken als hetgeen wij in februari voor u in petto hadden en kijken er naar uit u dan in groten getale te mogen ontvangen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen via lustrum@jfvnijmegen.nl. 

caret-left Terug naar overzicht
caret-up