Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen
caret-left Ga een stap terug

Hoogenboom Nijmegen

Hoogenboom Nijmegen


“Hoewel we veel vrijetijdskleding verkopen, blijven colberts en pakken voor Hoogenboom belangrijk. En dat willen we graag zo houden.”

Hoogenboom is een Nijmeegs familiebedrijf dat in 1953 door de opa van Marieke is begonnen. Eind jaren ‘70 is Hoogenboom met de herenwinkel neergestreken in de Molenstraat, in een heel mooi pand dat 120 jaar geleden voor de Maas- en Waalsche bank is gebouwd. Van de buitenkant misschien wel wat indrukwekkend, maar binnen merk je hoe mooi en gezellig de winkel is. Dat geldt natuurlijk ook voor de dameswinkel in de Ziekerstraat.

De collectie van Hoogenboom bestaat uit mooie merken zoals Hugo Boss, Dressler, Atelier Munro, Peuterey, Woolrich, Gran Sasso en voor de dames Marc Cain en Maliparmi. Hoewel we veel luxe vrijetijdskleding verkopen, blijven we specialist in business en smartcasual. We hebben daardoor veel zakelijke klanten en ook veel mensen die iets te vieren hebben.

We helpen klanten bij het uitzoeken, passen en op maat maken van nieuwe kleding. We zijn niet zomaar een doorgeefluik van producten, want daarvoor kun je prima op internet terecht. Bijvoorbeeld via onze webshop www.hoogenboommode.nl.

Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen.

caret-left Naar overzicht
caret-up